Download and listen to music

Syahiba Saufa - Gede Ndase MP3 Download

We offer to download Syahiba Saufa - Gede Ndase premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 04:26 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Syahiba Saufa - Gede Ndase and add to favorites
  • Downloaded: 254
  • Format: MP3
  • Duration: 04:26
  • File Size: 8.87 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 08 February 2021
Syahiba Saufa - Gede Ndase

Download Mp3 Syahiba Saufa Gede Ndase

Download

Alternative

Lyrics Gede Ndase - Syahiba Saufa

wes suwe ngrasakke
roso kangen karo kowe
wes suwe tak pendem
ra wani tak ungkapke

kukira kau kasih kesempatan
tiwas gede ndase
aku bakalan dadi jodone

opo wes bosen nyawang rupaku
opo wes ra seneng ketemu
mbendino ngguya ngguyu bareng

kowe sing emosi
aku sing sadar diri
kowe sing gawe loro
aku sing njaluk ngapuro

tak trimo swaramu
senajan nglarani ati
tak tunggu sadarmu
nganti tekan sakiki