Download and listen to music

Syahiba Saufa - Lewat Angin Wengi MP3 Download

We offer to download Syahiba Saufa - Lewat Angin Wengi premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 04:22 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Syahiba Saufa - Lewat Angin Wengi and add to favorites
  • Downloaded: 190
  • Format: MP3
  • Duration: 04:22
  • File Size: 8.73 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 10 February 2021
Syahiba Saufa - Lewat Angin Wengi

Download Mp3 Syahiba Saufa Lewat Angin Wengi

Download

Alternative

Lyrics Lewat Angin Wengi - Syahiba Saufa

Padange mbulan ndadari
Ngancani ati kang sepi
Gawe ngamboro roso angen iki
Angenku iki tondo yekti tresno ing ati
Koyo mbulan menehi padang ing wengi

Tak simpen ning njero ati
Esemmu tansah ngangeni
Opo ning kono kroso kangen iki?

Snadyan akeh godha
Ra ngalangi dalaning tresno
Mung sliramu memanike kalbu
Ra ono wong liyo

Rungokno sworo atiku
Kang nandang kangen sliramu
Kang tansah manah atiku
Saben wengi ra biso nendro netraku

Lewat lirih sworo angin
Tak titipne roso kasmaran
Sedino koyo sewindu
Ngantu-antu ngenteni tekamu

Padange mbulan ndadari
Ngancani ati kang sepi
Gawe ngamboro roso angen iki
Angenku iki tondo yekti tresno ing ati
Koyo mbulan menehi padang ing wengi
Tak simpen ning njero ati
Esemmu tansah ngangeni
Opo ning kono kroso kangen iki?