Download and listen to music

Syahiba Saufa - Sadar Posisi MP3 Download

We offer to download Syahiba Saufa - Sadar Posisi premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:59 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Syahiba Saufa - Sadar Posisi and add to favorites
  • Downloaded: 278
  • Format: MP3
  • Duration: 05:59
  • File Size: 11.97 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 22 December 2020
Syahiba Saufa - Sadar Posisi

Download Mp3 Syahiba Saufa Sadar Posisi

Download

Alternative

Lyrics Sadar Posisi - Syahiba Saufa

Wis tak cubo nguatke ati nompo kesunyatan iki
Senajan perih rasane aku kudu sadar diri
Mbiyen kowe ninggal lungo tanpo pamit karo aku
Saiki kowe teko ning ngarepku mung ngeterke undangan rabimu

Aku kudu sadar posisi
Ra bakal biso duweni
Mergo kowe sing tak tresno
Luwih milih wong liyo

Mung iso tak pendem ning ati
Roso sayang ro tresnoku iki
Aku tresno kowe, kowe tresno liyane

Remuk atiku nompo layang undangan rabimu
Mbubrahke cerito tresno iki marang seliramu
Gandeng wis suwe jebul aku dudu jodone
Matur suwun, kowe wis tau gawe kisah ning uripku

Aku kudu sadar posisi
Ra bakal biso duweni
Mergo kowe sing tak tresno
Luwih milih wong liyo

Mung iso tak pendem ning ati
Roso sayang ro tresnoku iki
Aku tresno kowe, kowe tresno liyane

Remuk atiku nompo layang undangan rabimu
Mbubrahke cerito tresno iki marang seliramu
Gandeng wis suwe jebul aku dudu jodone
Matur suwun, kowe wis tau gawe kisah ning uripku