Download and listen to music

Syahiba Saufa - Tak Lilo Lungamu Feat. James AP MP3 Download

We offer to download Syahiba Saufa - Tak Lilo Lungamu Feat. James AP premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:51 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Syahiba Saufa - Tak Lilo Lungamu Feat. James AP and add to favorites
  • Downloaded: 344
  • Format: MP3
  • Duration: 05:51
  • File Size: 11.7 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 02 January 2021
Syahiba Saufa - Tak Lilo Lungamu Feat. James AP

Download Mp3 Syahiba Saufa Tak Lilo Lungamu Feat. James AP

Download

Alternative

Lyrics Tak Lilo Lungamu Feat. James AP - Syahiba Saufa

Langit mendung sing dadi saksi
Trenyuh rasane nelongso ning ati
Naliko pupus tresno iki
Ra ngiro wis nduwe ganti
Sliramu sing tak tresnani...

Pancene abot nandang tresno
Naliko adoh jarak'e sliramu
Ra kuoso nrimo tresno liyo
Mergo kudu nompo
Jejodohan wong tuwo...

reff :
Yo wis kudu tak lilakne
Yen pancen iki dalane
Sing apik kanggo tresnamu
Mugo biso mulyo selawase....

Senadyan aku nelongso
Nangis sak jeroning atiku
Tresno tak rewangi kanggo sliramu
Pungkase sing nyanding dudu aku....
Yen pancen iki salahku
Pangapuroku tulus atiku
Dadi pengiling crito sing tak tulis