Download and listen to music

Syahiba Saufa - Tak Titipno Kowe MP3 Download

We offer to download Syahiba Saufa - Tak Titipno Kowe premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 04:48 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Syahiba Saufa - Tak Titipno Kowe and add to favorites
  • Downloaded: 618
  • Format: MP3
  • Duration: 04:48
  • File Size: 9.6 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 14 January 2021
Syahiba Saufa - Tak Titipno Kowe

Download Mp3 Syahiba Saufa Tak Titipno Kowe

Download

Alternative

Lyrics Tak Titipno Kowe - Syahiba Saufa

Tak titipno kowe sing tak welasi
Nok bocahe sing muk pilih lan sayangi
Ra usah mikirno aku luruso dalanmu
Ben tak sawang ko kene karo dongakne awakmu

Seandainya waktu bisa diputar
Aku emoh dadi sahabatmu
Sing mung dadi tempate tangis lan curhatmu
Ra pernah ono welas ning atimu

Aku yo pingin ngerasake koyo liyane
Duwe uwong sing nyemangati uripe
Nanging sawangen aku sing njogo awakmu
Jodohe uwong liyo sing tak jamu

Tak titipno kowe sing tak welasi
Nok bocahe sing muk pilih lan sayangi
Ra usah mikirno aku luruso dalanmu
Ben tak sawang ko kene karo dongakne awakmu

Aku yo pingin ngerasake koyo liyane
Duwe uwong sing nyemangati uripe
Nanging sawangen aku sing njogo awakmu
Jodohe uwong liyo sing tak jamu

Tak titipno kowe sing tak welasi
Nok bocahe sing muk pilih lan sayangi
Ra usah mikirno aku luruso dalanmu
Ben tak sawang ko kene karo dongakne awakmu

Tak titipno kowe sing tak welasi
Nok bocahe sing muk pilih lan sayangi
Ra usah mikirno aku luruso dalanmu
Ben tak sawang ko kene karo dongakne awakmu