Download and listen to music

Syahiba Saufa - Tau Tatu MP3 Download

We offer to download Syahiba Saufa - Tau Tatu premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:23 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Syahiba Saufa - Tau Tatu and add to favorites
  • Downloaded: 408
  • Format: MP3
  • Duration: 05:23
  • File Size: 10.77 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 22 December 2020
Syahiba Saufa - Tau Tatu

Download Mp3 Syahiba Saufa Tau Tatu

Download

Alternative

Lyrics Tau Tatu - Syahiba Saufa

Tatu hang bengen tau manggon nong atin isun
Seperene perihe magih keroso
Iku hang gawe sun kwatir bakal kebalen maning
Isun wedi dilarani

Paribasane riko kelaksan nyanding isun
Dadio ulan hang biso madangi isun
Siji hang sun jaluk nyang riko
Janji sing arep ngeliyo

Mergo ati iki wis tau keloro

Kadung mbesuk atin isun wis riko duweni
Sun jaluk ojo riko larani
Kadung mbesuk atin isun wis percoyo nong riko
Sun jaluk ojo disio-sio

Mergane sak durunge isun wis tau tatu
Wis tau tatu

Paribasane riko kelaksan yanding isun
Dadio ulan hang biso madangi isun
Siji hang sun jaluk nyang riko
Janji sing arep ngeliyo

Mergo ati iki wis tau keloro

Kadung mbesuk atin isun wis riko duweni
Sun jaluk ojo riko larani
Kadung mbesuk atin isun wis percoyo nong riko
Sun jaluk ojo disio-sio

Mergane sak durunge isun wis tau tatu
Wis tau tatu

Kadung mbesuk atin isun wis riko duweni
Sun jaluk ojo riko larani
Kadung mbesuk atin isun wis percoyo nong riko
Sun jaluk ojo disio-sio

Mergane sak durunge isun wis tau tatu
Wis tau tatu