Download and listen to music

Vita Alvia - Dj Layang Dungo Restu MP3 Download

We offer to download Vita Alvia - Dj Layang Dungo Restu premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:21 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Vita Alvia - Dj Layang Dungo Restu and add to favorites
  • Downloaded: 294
  • Format: MP3
  • Duration: 05:21
  • File Size: 10.7 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 08 January 2021
Vita Alvia - Dj Layang Dungo Restu

Download Mp3 Vita Alvia Dj Layang Dungo Restu

Download

Alternative

Lyrics Dj Layang Dungo Restu - Vita Alvia

Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
Soyo ngampet gede roso katresnanku
Snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale’ke
Tunggulahku dan jaga hatimu untukku.

Donga’no aku karo restumu
Sabar ngenteni tekan baliku
Tak jogo roso kanggo awakmu
Semoga dirimu juga begitu.

Roso sayang iki ra biso lali
Nganti mbesok tekaning mati
Janji tulus ra mung ono ing lathi
Mantep roso lan jiwo rogo iki.

Tak titipke layang kangenku iki
Mugo biso nambahi ati
Panyuwunku siji kanggo awakmu
Njogo roso lan katresnanku