Download and listen to music

Vita Alvia - Mandek Nangis MP3 Download

We offer to download Vita Alvia - Mandek Nangis premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:09 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Vita Alvia - Mandek Nangis and add to favorites
  • Downloaded: 621
  • Format: MP3
  • Duration: 05:09
  • File Size: 10.3 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 22 December 2020
Vita Alvia - Mandek Nangis

Download Mp3 Vita Alvia Mandek Nangis

Download

Alternative

Lyrics Mandek Nangis - Vita Alvia

pengen tak lalekne kenangan ro kowe
nanging kok angel rasane
aku kudu piye carane ninggalne kowe
opo saking gedine katresnanku

aku kudu iso ngelalekne rupane
supoyo moto iki iso mandeg nangis
kesel atiku kerono korban janji manismu
mendung ning ati dadi saksi kowe mblenjani

banyu moto uwes asad kerono pikir kowe minggat
banyu moto uwes gugur kerono kowe uwes mundur
marang janjimu ning aku
mendung ning ati dadi saksi kowe ninggalne aku