Download and listen to music

Vita Alvia - Rembulane Ati MP3 Download

We offer to download Vita Alvia - Rembulane Ati premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 06:09 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Vita Alvia - Rembulane Ati and add to favorites
  • Downloaded: 267
  • Format: MP3
  • Duration: 06:09
  • File Size: 12.3 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 15 January 2021
Vita Alvia - Rembulane Ati

Download Mp3 Vita Alvia Rembulane Ati

Download

Alternative

Lyrics Rembulane Ati - Vita Alvia

Rembulane ati lintang wengi dadi saksi
Tetesan banyu moto nangis eluh mbrebes mili
Kangen sun nyang riko
Soyo gede hang sun roso
Sasetyaku tulus kanggo sliramu

Ombak'e samudro sirno rabiso nandingi
Tak dedeke ati sansoyo deres lemili
Siji penjalokku riko njogo katresnanku
Mung sliramu pepujaning atiku

Reff:

Kangenku sansoyo gede
Ora ono ujunge
Tresno selawase

Sayang ku rindu sliramu
Tak suwun katresnanmu
Cukup kanggo aku

Janji sun nyang riko
Ora bakal ngeliyo
Tak jogo ra bakal sirno