Download and listen to music

Vita Alvia - Seko Opo Atimu MP3 Download

We offer to download Vita Alvia - Seko Opo Atimu premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 04:53 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Vita Alvia - Seko Opo Atimu and add to favorites
  • Downloaded: 258
  • Format: MP3
  • Duration: 04:53
  • File Size: 9.77 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 31 December 2020
Vita Alvia - Seko Opo Atimu

Download Mp3 Vita Alvia Seko Opo Atimu

Download

Alternative

Lyrics Seko Opo Atimu - Vita Alvia

Dalane Cerito Aku Ro Koe
Wis Akeh Tantangane
Urip Bareng Karo Koe
Mesti Ono Godane

Nanging Koe Mesti Sabar
Dinggo Aku Atimu Jembar
Ora Mundur Nggonmu Nandur
Tresna Ro Aku Ratau Luntur

Seka Opo Atimu Kui
Kuate Ngungkuli Wesi
Seka Opo Atimu Kui
Ngadek Jejeg Sedajan Tak Larani

Saiki Tresnaku Yo Mung Nggo Koe
Tak Pasrahke Kabeh Sak Ragane
Aku Ikhlas Yen Sliramu Dadi Jodoku

Mung Sewu Siji Wong Koyo Koe
Rabakal Tak Sia-Siake
Muga Aku Ro Koe Iso Tekan Sak Lawase

Seka Opo Atimu Kui
Kuate Ngungkuli Wesi
Seka Opo Atimu Kui
Ngadek Jejeg Sedajan Tak Larani

Saiki Tresnaku Yo Mung Nggo Koe
Tak Pasrahke Kabeh Sak Ragane
Aku Ikhlas Yen Sliramu Dadi Jodoku
Wutuh Rasaku Iki Nggo Sliramu
Rabakal Ngelarani Atimu
Muga Aku Ro Koe Iso Tekan Sak Lawase