Download and listen to music

Woro Widowati - Angin Wengi MP3 Download

We offer to download Woro Widowati - Angin Wengi premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 06:28 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Woro Widowati - Angin Wengi and add to favorites
  • Downloaded: 204
  • Format: MP3
  • Duration: 06:28
  • File Size: 12.93 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 08 March 2021
Woro Widowati - Angin Wengi

Download Mp3 Woro Widowati Angin Wengi

Download

Alternative

Lyrics Angin Wengi - Woro Widowati

Kroso sepi roso neng atiku
Urip dewe neng kene tanpo tresnamu
Pirang sasi suwene ora ketemu
Ra ono liyane sing tak tunggu-tunggu

Koyongene wong yen nandang rindu
Saben wengi mripat iki angel turu
Umpomo kangenku klakon entok jantu
Rasane aku koyo ketiban ndaru

Reff:
Angin wengi gawanen kangenku
Gawanen kangenku kanggo slirane
Lintang luku sawangen awakku
Neng kene aku ngenteni tekane

Wes seprene ra ono kabare
Kangen ngenteni tekane