Download and listen to music

Woro Widowati - Dada Sayang MP3 Download

We offer to download Woro Widowati - Dada Sayang premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:25 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Woro Widowati - Dada Sayang and add to favorites
  • Downloaded: 479
  • Format: MP3
  • Duration: 05:25
  • File Size: 10.83 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 04 February 2021
Woro Widowati - Dada Sayang

Download Mp3 Woro Widowati Dada Sayang

Download

Alternative

Lyrics Dada Sayang - Woro Widowati

rasane koyo ngene yen lagi nandang kahanan
tak kuat kuatne ati nadyan loro tenan
sing dikarepne selawase sesandingan
nyatane kabeh mung dadi kenangan

yen pancen mung semene tresnamu kanggo awakku
yowes kudu tak lilakne nadyan perih atiku
ninggalke aku kowe malah ro wong liyo
aku sadar wes raono artine

yowes dada sayang, dewe wes ra dadi siji
sing ati ati nggon bebrayan, tak dongakne tresno nyawiji
yowes dada sayang, lilo ora tak gondheli
amergo wes kudu sadar dudu sopo sopo aku iki

yen wonten kurang, ngapunten kulo
cukup ngerti wae setyomu mung semono

yen pancen mung semene tresnamu kanggo awakku
yowes kudu tak lilakne nadyan perih atiku
ninggalke aku kowe malah ro wong liyo
aku sadar wes raono artine

yowes dada sayang, dewe wes ra dadi siji
sing ati ati nggon bebrayan, tak dongakne tresno nyawiji
yowes dada sayang, lilo ora tak gondheli
amergo wes kudu sadar dudu sopo sopo aku iki

yen wonten kurang, ngapunten kulo
cukup ngerti wae setyomu mung semono

yowes dada sayang, dewe wes ra dadi siji
sing ati ati nggon bebrayan, tak dongakne tresno nyawiji
yowes dada sayang, lilo ora tak gondheli
amergo wes kudu sadar dudu sopo sopo aku iki

yen wonten kurang, ngapunten kulo
cukup ngerti wae setyomu mung semono