Download and listen to music

Woro Widowati - Lintang Sewengi MP3 Download

We offer to download Woro Widowati - Lintang Sewengi premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:06 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Woro Widowati - Lintang Sewengi and add to favorites
  • Downloaded: 509
  • Format: MP3
  • Duration: 05:06
  • File Size: 10.2 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 12 January 2021
Woro Widowati - Lintang Sewengi

Download Mp3 Woro Widowati Lintang Sewengi

Download

Alternative

Lyrics Lintang Sewengi - Woro Widowati

YEN ONO SALAH NENG URIPKU
KULO NYUWUN PANGAPURAMU
AKU SIH PENGEN LANJUT
SENAJAN WIS KEBACUT
TAK AKONI AKU SING LUPUT

UDAN UDAN NO SING GEDI
KLINTIR NO ELUH KU IKI
GOWONO MILI OJO MBOK GO BALI
SALAH KU SING WINGI UWIS TAK GETUNI

BUBAR ORA TAK BALENI
REMOK REDAM ATI IKI
KOYO NGENE WONG KELANGAN
RASANE ORA KARUAN
MERGO SALAH DALAN

LINTANG SEWENGI
CUKUP SEWENGI IKI, RABAKAL TAK NDUWENI
MUNG NGERIDU ATI
TRESNO MUNG SAKKEDEP MOTO
KOWE TEKO AMUNG DADI GODO

GEBYAR NETRA MU
MUNG PANDELENGAN SEMU
NGLULUHKE ATIKU NINGGAL TATU JERU
AKU LAN KOWE
CUKUP, CUKUP SEWENGI WAE.