Download and listen to music

Woro Widowati - Lungo'O MP3 Download

We offer to download Woro Widowati - Lungo'O premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:38 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Woro Widowati - Lungo'O and add to favorites
  • Downloaded: 532
  • Format: MP3
  • Duration: 05:38
  • File Size: 11.27 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 04 March 2021
Woro Widowati - Lungo'O

Download Mp3 Woro Widowati Lungo'O

Download

Alternative

Lyrics Lungo'O - Woro Widowati

Aku wes lilo, uwes iso nompo
Yen lungamu mergo wong liyo.

Opo iseh kelingan koe ro aku
Seng tau ngancani susah senangmu
Nanging opo kenyataan
Koe ngelarani ati iki
Kabeh janji manismu ora ono bukti.

Aku ramekso koe dadi jodoku
Seng tak jalok tulus seko atimu
Nek pancen sliramu kui
Tulus tresno karo aku
Ra bakal lungani aku
Mergo kurangku.

Nggo ngopo aku nggondeli
Dinggo ngopo aku nggetuni
Jodoh lan rejeki
Neng tangane gusti.

Lungo’O yen pancen kowe ora tresno
Timbang neng kene jebule mung kepekso
Aku wes lilo, uwes iso nompo
Yen lungamu mergo wong liyo.

Aku ramekso koe dadi jodoku
Seng tak jalok tulus seko atimu
Nek pancen sliramu kui
Tulus tresno karo aku
Ra bakal lungani aku
Mergo kurangku.

Nggo ngopo aku nggondeli
Dinggo ngopo aku nggetuni
Jodoh lan rejeki
Neng tangane gusti.

Lungo’O yen pancen kowe ora tresno
Timbang neng kene jebule mung kepekso
Aku wes lilo, uwes iso nompo
Yen lungamu mergo wong liyo.