Download and listen to music

Woro Widowati - Menungso Ora Toto MP3 Download

We offer to download Woro Widowati - Menungso Ora Toto premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 04:31 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Woro Widowati - Menungso Ora Toto and add to favorites
  • Downloaded: 599
  • Format: MP3
  • Duration: 04:31
  • File Size: 9.03 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 24 December 2020
Woro Widowati - Menungso Ora Toto

Download Mp3 Woro Widowati Menungso Ora Toto

Download

Alternative

Lyrics Menungso Ora Toto - Woro Widowati

pas wingi kowe mblenjani janji
ra tak tangsisi jo meneh tak gondheli
tak nei ati ora ngerteni
dasare koe ra nduwe ati

aku ring kene mbok sepelekke
ra tau nggatekke aku sing medulikke
koe kuwi cen menungso ora toto

cerito wingi tak tuliske dadi lagu
mergo kahanane sing marai ngelu
angin wengi sing ngregesi jero awak iki
sing marai netes eluh ono pipi

soyo mrene soyo suwe aku mbok luwehke
pendak dino anane mung rame wae
aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno
Gusti tulung aku ikhlas ora popo

aku sing gemati, aku sing nresnani
jare meh ngancani malah ngeliyo ati

pas wingi kowe mblenjani janji
ra tak tangsisi jo meneh tak gondheli
tak nei ati ora ngerteni
dasare koe ra nduwe ati

aku ring kene mbok sepelekke
ra tau nggatekke aku sing medulikke
koe kuwi cen menungso ora toto

soyo mrene soyo suwe aku mbok luwehke
pendak dino anane mung rame wae
aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno
Gusti tulung aku ikhlas ora popo

aku sing gemati, aku sing nresnani
jare meh ngancani malah ngeliyo ati

pas wingi kowe mblenjani janji
ra tak tangsisi jo meneh tak gondheli
tak nei ati ora ngerteni
dasare koe ra nduwe ati

aku ring kene mbok sepelekke
ra tau nggatekke aku sing medulikke
koe kuwi cen menungso ora toto

pas wingi kowe mblenjani janji
ra tak tangsisi jo meneh tak gondheli
tak nei ati ora ngerteni
dasare koe ra nduwe ati

aku ring kene mbok sepelekke
ra tau nggatekke aku sing medulikke
koe kuwi cen menungso ora toto
koe kuwi cen menungso ora toto
kabeh iki mung marai crito loro