Download and listen to music

Woro Widowati - Ojo Nangis MP3 Download

We offer to download Woro Widowati - Ojo Nangis premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:31 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Woro Widowati - Ojo Nangis and add to favorites
  • Downloaded: 432
  • Format: MP3
  • Duration: 05:31
  • File Size: 11.03 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 20 January 2021
Woro Widowati - Ojo Nangis

Download Mp3 Woro Widowati Ojo Nangis

Download

Alternative

Lyrics Ojo Nangis - Woro Widowati

Mbiyen mbok perjuangke
Saiki mbok sia siake
Aku sing slalu ono pas kowe loro
Pas kowe durung sopo - sopo

Aku wis jogo ati
Kowe dolanan neng buri
Kabeh sing tak perjuangke sio sio
Kowe milih karo sing luwih mulyo

Bridge :
Mesakke Atiku
Yen tak teruske ro kowe
Mending pisah, aku wes ra betah
wes kebacut getun
kulo nderek langkung
Tresno wis rampung

Reff :
Ojo nangis
sing uwes yo uwes
seng ilang ben ilang
cukup aku kelaran laran

Aku nyerah
seng bubrah ben bubrah
kowe bakal ngerti larane
naliko di tinggal pass jeru jerune

kudune ngati ati
opo meneh yen bab ati
kudu mlaku dewe dewe
larane tak tanggung dewe