Download and listen to music

Woro Widowati - Penake Wae MP3 Download

We offer to download Woro Widowati - Penake Wae premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 04:51 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Woro Widowati - Penake Wae and add to favorites
  • Downloaded: 527
  • Format: MP3
  • Duration: 04:51
  • File Size: 9.7 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 08 February 2021
Woro Widowati - Penake Wae

Download Mp3 Woro Widowati Penake Wae

Download

Alternative

Lyrics Penake Wae - Woro Widowati

Gek winginane malam minggon ro kowe
Tanganku tok genggem jare tresnomu nggo aku
Wingi kahanane sumringah tenan
Lha kok saiki ngajak bubaran
Alasanmu wagu tenan

Koyo raono liyane nang kene
Aku ora leren le mikerke kowe
Padahal kowe sing nglarani aku
Ninggalke aku milih wong liyo
Sing mbok piker bakal mulyo

Saiki kowe lagi seneng senenge
Ndono ndene karo yangmu sing anyar kae
Aku ning kene nambani loroku
Sing ora mari mari

Saiki kowe lagi bungah bungahe
Update status karo yangmu sing anyar kae
Penakke wae aku dadi ngerti
Tresnomu ora tulus suci

Penakke wae
tak dongakke kowe
Ayem tentrem sak lawase