Download and listen to music

Woro Widowati - Salam Tresno MP3 Download

We offer to download Woro Widowati - Salam Tresno premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:26 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Woro Widowati - Salam Tresno and add to favorites
  • Downloaded: 347
  • Format: MP3
  • Duration: 05:26
  • File Size: 10.87 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 03 December 2020
Woro Widowati - Salam Tresno

Download Mp3 Woro Widowati Salam Tresno

Download

Alternative

Lyrics Salam Tresno - Woro Widowati

Sumilir Angin Wengi kang tumetes
Annambaih kangen ku sangsoyo gedi
Titipen Rindu Iki sangsoyo akeh
Amung biso dedungo angenku nggo kowe

Slirahmu siji Tresnoku Yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo tekaning pati
Panyuwunku kanggo Riko njogo tresno nisun
Sayang... Aku tulus Tresno slirahmu... Huuu

Reff :

Tresno Ra bakal ilyang
Kangen sangsoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam Tresno di jogo
Snadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu neng slirahmu