Download and listen to music

Woro Widowati - Sampun Lilo MP3 Download

We offer to download Woro Widowati - Sampun Lilo premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:07 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Woro Widowati - Sampun Lilo and add to favorites
  • Downloaded: 132
  • Format: MP3
  • Duration: 05:07
  • File Size: 10.23 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 03 February 2021
Woro Widowati - Sampun Lilo

Download Mp3 Woro Widowati Sampun Lilo

Download

Alternative

Lyrics Sampun Lilo - Woro Widowati

Ra perlu kowe ngerti gedene perjuanganku
Tulus di nggo mbahagiakke sliramu
Ra perlu kowe ngerti gedene roso sayangku
Cukup aku yang merasakan itu

Masio aku dudu pilihanmu
Kowe tetep neng atiku

Aku tresno karo kowe
Nanging kowe tresno dee
Aku sayang kowe
nanging kowe sayang dee
Uwes tak lilakno wes kowe lungo o
Sing adoh seko uripku

Aku tresno karo kowe
Nanging kowe tresno dee
Aku sayang kowe
nanging kowe sayang dee
Snajan ati loro, perih neng njero dodo nanging kudu tak tompo