Download and listen to music

Woro Widowati - Sekuat Atiku MP3 Download

We offer to download Woro Widowati - Sekuat Atiku premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:13 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Woro Widowati - Sekuat Atiku and add to favorites
  • Downloaded: 2375
  • Format: MP3
  • Duration: 05:13
  • File Size: 10.43 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 12 December 2020
Woro Widowati - Sekuat Atiku

Download Mp3 Woro Widowati Sekuat Atiku

Download

Alternative

Lyrics Sekuat Atiku - Woro Widowati

naliko koe lungo
aku mung di pandang sebelah moto
ati iki, bubrah rasane
mergo roso iki disepelekke..

nganti saiki aku ngenteni kowe
nanging kowe milih liane

Reff :
kabeh tak lakoni sekuat atiku
mergo roso iki wes kadung jeru
mugo koe ngerti sing tak pingini
awak dewe iso dadi siji

aku ra bakal lungo
senadyan ati iki keloro-loro
aku ikhlas mbok larani
mergo tresno iki wes tak patri

nganti saiki aku ngenteni kowe
nanging kowe milih liane

Reff :
kabeh tak lakoni sekuat atiku
mergo roso iki wes kadung jeru
mugo koe ngerti sing tak pingini
awak dewe iso dadi siji

*Modulasi
kabeh tak lakoni sekuat atiku
mergo roso iki wes kadung jeru
mugo koe ngerti sing tak pingini
awak dewe iso dadi siji

mugo koe ngerti sing tak pingini
awak dewe iso dadi siji . .