Download and listen to music

Woro Widowati - Separo Tresno MP3 Download

We offer to download Woro Widowati - Separo Tresno premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:29 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Woro Widowati - Separo Tresno and add to favorites
  • Downloaded: 392
  • Format: MP3
  • Duration: 05:29
  • File Size: 10.97 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 08 March 2021
Woro Widowati - Separo Tresno

Download Mp3 Woro Widowati Separo Tresno

Download

Alternative

Lyrics Separo Tresno - Woro Widowati

yen pancen aku lan siliramu
kudu nentoke dalane urip
omongo terus terang, ora perlu alesan
gawe coro medhot sesambungan

wet biyen mulo aku kroso
ing atimu mung separo tresno
koyo sing tak rasake, ono tresno liyane
pancen luwih becik mengkene

Reff ~
ora bakal tak getuni
opo meneh tak tangisi
akeh sing liyane kang nompo tekaku
bareng siso sisaning tresnoku

ora bakal tak getuni
opo meneh tak tangisi
akeh sing liyane kang nompo tekaku
bareng siso sisaning uripku