Download and listen to music

Yeni Inka - Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane) MP3 Download

We offer to download Yeni Inka - Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane) premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:09 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Yeni Inka - Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane) and add to favorites
  • Downloaded: 268
  • Format: MP3
  • Duration: 05:09
  • File Size: 10.3 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 12 February 2021
Yeni Inka - Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane)

Download Mp3 Yeni Inka Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane)

Download

Alternative

Lyrics Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane) - Yeni Inka

Cubo tak kuat kuatke
Weruh kowe karo dekne
Bisoku amung dongakne
Mugo langgeng selawase

Lungamu ninggal kenangan
Tekamu ngirim undangan
Medhotke tali katresnan

Yen pancen kuwi dalane
Tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane

Reff..
Sak tenane aku sayang
Jero ning atiku iki
Wegah kelangan

Tak ikhlasne kowe ngilang
Senajan biyen kowe
Wis tau tak sayang

Tresnoku kok sio sio
Ninggal tatu nembus jroning dodo
Mugo kowe ora getun
Cekap semanten matur nuwun