Download and listen to music

Yeni Inka - Ninggal Cerito MP3 Download

We offer to download Yeni Inka - Ninggal Cerito premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:00 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Yeni Inka - Ninggal Cerito and add to favorites
  • Downloaded: 301
  • Format: MP3
  • Duration: 05:00
  • File Size: 10 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 01 April 2021
Yeni Inka - Ninggal Cerito

Download Mp3 Yeni Inka Ninggal Cerito

Download

Alternative

Lyrics Ninggal Cerito - Yeni Inka

Ning kutho iki aku nemoni
Wong sing paling tak tresnani
Sing tak sayang-sayang tekane mati

Nanging anane mung crito loro
Kowe pancen tego kowe ra rumongso
Anane mung gawe cidro

Aku ngrumangsani tekaku ra dikarepke ati
Aku sadar diri tekoku mung nggriseni

Kowe teko gowo crito loro
Kowe lungo ninggalke loro
Ning purworkerto aku nduweni cerito
Kowe ngaboti tresno sing liyo

Back to *

Kowe teko gowo crito loro
Kowe lungo ninggalke loro
Ning purworkerto aku nduweni cerito
Kowe ngaboti tresno sing liyo